Jump to content
  • 0

Audio Editor Position Bar Doesn't Move During Play


jjdenver12
 Share

Question

While trying to edit audio using the Sound Editor...

 

There is a position bar on top of the audio waveform that shows where I am. When I hit Play it's supposed to move but it doesn't. If I hit pause it jumps to the new current position. If I hit stop, a very thin vertical line shows up where I stopped and the position bar stays in its original position.

 

Am I missing some sort of setting with this new software?

 

There is a similar setup in the LP and Tape Assistant, and it works fine there. If I edit audio while in the LP and Tape assistant I'm OK, but if I exit that app and then decide to do more editing I can't open an existing MP3 file with the LP and Tape Assistant so I have to use the Sound Editor.

 

I'm running Windows 7 and have the latest driver updates for my graphics chip.

 

Not being able to see this bar moving along the waveform makes it much more difficult to use the Sound Editor.

 

Note: Before I updated to Windows 7 and Creator NXT I was using XP and Creator 9 and it worked just fine there on the same hardware.

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...