Jump to content
  • 0
Kasaru

Something With My Computer Won't Allow Me To Get Either Of The Capture Cards To Work. Help!

Question

So, I had my old Roxio GameCap in a box somewhere, and hadn't planned on using it again until my just about brand new Roxio Game Capture HD Pro broke, or whatever. Since I lost the disc to the original Roxio, I wanted to download the software. Though, I couldn't because there's nowhere to do so. So, I downloaded alternative programs. But anyways, my capture cards, both of them, work perfectly fine with my laptop, though that thing is too underpowered to be able to record with. Same cables and connections and everything... but when I plug the stupid things into my desktop, neither work. All drivers have been installed and reinstalled multiple times, all software the same thing. I don't know what is wrong. I get either a red no signal, even though everything is hooked up perfectly, I checked. The other thing I get is a red capture device removed. Another thing I get sometimes is a popup that says select video device failed. Now, I've been working on fixing this for the whole of yesterday and the beginning of today, and I have yet to come to any kind of breakthrough in fixing it. The annoying thing is, it was working a few days prior. Neither device works with any of the other softwares, so I have no idea what it could be. Thanks for your help in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

So, I had my old Roxio GameCap in a box somewhere, and hadn't planned on using it again until my just about brand new Roxio Game Capture HD Pro broke, or whatever. Since I lost the disc to the original Roxio, I wanted to download the software. Though, I couldn't because there's nowhere to do so. So, I downloaded alternative programs. But anyways, my capture cards, both of them, work perfectly fine with my laptop, though that thing is too underpowered to be able to record with. Same cables and connections and everything... but when I plug the stupid things into my desktop, neither work. All drivers have been installed and reinstalled multiple times, all software the same thing. I don't know what is wrong. I get either a red no signal, even though everything is hooked up perfectly, I checked. The other thing I get is a red capture device removed. Another thing I get sometimes is a popup that says select video device failed. Now, I've been working on fixing this for the whole of yesterday and the beginning of today, and I have yet to come to any kind of breakthrough in fixing it. The annoying thing is, it was working a few days prior. Neither device works with any of the other softwares, so I have no idea what it could be. Thanks for your help in advance.

 

What "downloaded alternative programs" did you download and from where? Other software will not work correctly with the device if at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×