Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Sign in to follow this  
danbottomburp

Was All Working Fine Now Its Not !

Question

so i had the cable that came with the game cap going fr4om ps3 to the game cap and a hd lead going from back of game cap to my tv .

worked fine streamed a load of games .

 

this morning i turn on pc and it doesnt work .

 

roxio software says no signal !

 

i havent changed a thing .

 

why ? ?

 

also whats customer support number for this issue as it is only 3 days old and i have a tech support ticket i believe ...

 

thanks

dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

tried everything then noticed in device manager the roxio game cap hd wasnt showing up .

 

so ninstalled and rentalled , nothing , then tired all leads on other equiptment and they were fine .

 

took the game cap back to the shop - got replacement .

 

plugged in , it installed the roxio game cap hd driver and all is well again .

 

why would it have failed ? ?

 

i need to know why it done that so i can prevent it doing it again .

 

thanks

dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×