Jump to content
  • 0

Constant Crashes, Freezes, Lack Of Signal.


Odinez
 Share

Question

I have been having the same problems that most people posting here have had. No signal in red, software crashing after a stream. I have read and tried all the solutions posted here for months. Still, the only way that this program works is if I uninstall, reinstall and restart my computer after each use of the card. I've had the same problem on two different machines. One old and one brand new. Right now my capture window has frozen and even task manager can't close it (not the first time).

 

I just want to know if I can have this thing stay stable for more than a day. My specs are attached.

DxDiag.txt

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Then it is your PC...

 

Think about it, others use this everyday and don't have any issue like that.

 

If it were software related EVERYONE would have the same problem :huh:

 

Since you have 2, PCs, why not Format one and start clean???

 

OH! one thing I forget, if you have fiddled with your CPU or GPU, (changed any setting from Default), that is the most likely problem ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...