Jump to content
  • 0
XaznXcajunX

When Editing It's In Black And White And Lines Through It?

Question

When i load a clip to edit it is in black and white and lines all through it. film is also off center in the editor as well. more focused to the left. using hdmi cables.

Edited by XaznXcajunX

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Example of details missing: "I'm recording from (insert name of device here) using (insert type of connection, HDMI, Component) cables."

"The preview image looks (fine / black and white with lines through it)."

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

thanks but it only is in black and white with lines through it when in editing mode but afterward it is fine. and i was using hdmi with the roxio game capture pro hd. have a wonderful day guru.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well, no good ideas yet. Tell us about your PC, processor type and speed, amount of RAM memory, version of Windows, hard drive space available, video card installed...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I don't think this one really wants any help... :huh:

 

He supplies no information when asked and this is the second topic he started that runs like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×