Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
RanenC

Preview Screen Not Showing Or Violet Or Purple Screen?

Question

My preview use to show the preview screen of my ps3 but now all it shows i this violet or purple screen. Help?

 

Edit: When I record then stopped recording, the video generated was perfectly clear, it shows everything.......

post-113007-0-92328400-1370213233_thumb.png

Edited by RanenC

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

:blink: one of my notes says that Windows Media Player 11 Must be installed???

 

Do you have that?

 

I also seem to recall that the Capture/Stream program has to be running on your Primary ("1") Monitor. - this is the 1 that your Video Card recognizes as "1" not what you think is 1 ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Again another instance of this error on Windows 8. I did a clean install of Windows 7 and it has stopped the error

It would be nice if you stopped posting false information!

 

RGC works without issue using Windows 8...

 

Component:

post-39730-0-06199300-1370782337_thumb.jpg

 

HDMI:

post-39730-0-11424900-1370782342_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It would be nice if you stopped posting false information!

 

RGC works without issue using Windows 8...

 

Component:

post-39730-0-06199300-1370782337_thumb.jpg

 

HDMI:

post-39730-0-11424900-1370782342_thumb.jpg

 

I am not spreading false information it is simply stating an observation that I have made. I am using the same HDMI cables and same video card settings as I was using with Windows 8 and when I installed a fresh Windows 7 it magically works. EVERY time I have seen this issue it has been on Windows 8 and s soon as I move back to Windows 7 it works again... magic, isn't it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

OK and how do you explain that everyone else in the world can run Win 8 AND Roxio without a problem...

 

Anymore false posts about this and it gets turned over to a moderator.

 

Are we clear on that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

fwiw I've had more issues with Roxio on Windows 8 than Vista, but the preview screen still works for me (on both).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×