Jump to content
  • 0
Tyler Nace

Black Preview Screen (Xbox 360 To Computer)

Question

So, I got this Roxio Game Capture device yesterday, and set it up correctly. I have the RCA jacks going from the correct corresponding colors from the capture device to my TV. I have the XBOX 360 cables hooked up to the correct corresponding colors. I correctly installed the disc content onto my computer, and it loads fine, but I'm supposed to be seeing a preview of my XBOX screen on my computer, right? If it helps, the device was ordered via Amazon.com and came with the console AV cable, which is what I'm using now. However, it has a splitter (one side has a Red/Blue/Green set and the other side has a Red/White/Yellow set, but the yellow doesn't go anywhere, does it?).

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Go here http://img.roxio.com/enu/pdf/game-capture/roxio-gamecapture-quickstart-guide.pdf

and set up the way that is shown.

 

If you still have problems, get back on here.

 

Also, when you first installed, did you install the program first, and then plugged in the Roxio capture card usb to your computer ?.

Edited by ogdens

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Go here http://img.roxio.com...ÃÆ'‚ and set it up the way that is shown.

 

If you still have problems, get back on here.

 

Also, when you first installed, did you install the program first, and then plugged in the Roxio capture card usb to your computer ?.

 

Tony, link does not work :glare:

 

Tyler,

 

this is a linkto a video that might help. Scroll down till you get to the video tutorials

Edited by myguggi

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Tony, link does not work :glare:

 

Tyler,

 

this is a linkto a video that might help. Scroll down till you get to the video tutorials

 

Thanks, I fixed it....but you were faster than me :glare:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks, both of you, but that's what I did. My cables are hooked up correctly in my XBOX, TV, and capture device. Also, when I try to capture, the software says it's not responding and turns into a gray screen, making me have to restart my computer. I'm gonna make a YouTube video to show you guys how it's hooked up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You did not answer my question in post #2........

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Alright, I figured out the problem! I tried plugging the USB directly into my computer rather than that 4-way USB port, and it worked!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Alright, I figured out the problem! I tried plugging the USB directly into my computer rather than that 4-way USB port, and it worked!!!!

 

Too bad you did not mention that before. We could have told you that is the source of your problem. Most multi-port hubs do not supply enough power to drive attached devices.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×