Jump to content
  • 0

Ive Seen This Problem Twice And Still Have Seen No Fix


badmankevin
 Share

Question

hey, im haveing this problem and 2 guys say exactly the same as i do. still ive seen no fix but its bin 6 months so maybe somebody found a solution to the glitch. the information is here:

So, I'm having a problem when I am capturing with my Roxio Gamecap HD pro; when there is a loading screen in my game: batman arkham city, gta, red redemption, shaun white snowboarding.

Whenever the game fades to black just before a loading screen, the capture glitches up for a little bit. It's a bit difficult to explain, but I've found someone else with EXACTLY the same problem, which I've pasted here:

 

"I have a huge problem that is happening to me when I edit or upload my recorded video.

 

So when I record New Super Mario Bros Wii and New Super Mario Bros U, whenever the game transitions to another screen, (going through a pipe mainly), the recording kind of stutters a bit. Here's when the problem really begins: When I put the video in Windows Movie Maker to edit it, it doesn't work right. The problem will keep freezing when I choose to go to a different art of the video, and the screen will stay black after I go through a pipe in the video. Yet if I skip over me going in the pipe, I can watch later parts of the video...

 

So pretty much, when the game loads or if the screen turns completely black for a second, it gets screwy with Windows Movie Maker. So I tried seeing if I could upload it without editing it and get no problem. But after it was uploaded, the whole video was just a black screen. And every once in awhile it would stuttter, but there would be no picture.

 

What else is weird, is that when I view the footage on Windows Media Player, it's completely fine. The only problem is that it will do like a half a second stutter sometimes when the game is loading. But it is very minimal and it's completely watchable.

 

So can someone please explain to me: What the HECK is going on? Why does it do this during loading screens, and what can I do to fix the problem? This is the weirdest glitch/problem I have ever experienced. I am not liking this capture card so far, and I am thinking about selling it if I don't get a solution soon. I just bought this thing recently, and it can't even record without giving me problems. I have a Youtube channel, and I haven't uploaded in the past couple of weeks because of this. I have viewers who are waiting for new videos, and I need a solution as fast as possible.

 

Thanks you in advance to all of you who try to help me. I would really appreciate it if you would reply to this if you even have ANY clue on how to fix the problem. Thanks again."

 

This describes my problem EXACTLY. It's not just Windows Movie Make that does this though, I use Adobe Premiere and that doesn't work either. In fact, I've tried Windows Movie Maker, Windows Live Movie Maker and Adobe Premiere and there is always a problem. I don't want to use Roxio VideWave (the editing software that comes with the Capture Card) because there are things that it can't do and I can only do on Adobe Premiere (don't worry about that, it's besides the point), I only tested the other movie editors to see if I'd get the same problem.

 

You can see the full page for that quote here: http://forums.suppor...diting-problem/

 

- Dafster

the only game that fully worked and didnt have this glitch is sleeping dogs. please help

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...