Jump to content

Video Rendering Hangs


 Share

Recommended Posts

I've made a nine minute video using several photos [jpeg] and a few short video clips [a mix of MOV and MP4] I've also included a music track [mp3] My project is ready to output. I output as a mpg2 medium quality, it rendered very quickly and got to 99% and just hung. The render dialog shows that the entire program was rendered. Throughout this process, a dialog box popped up several times indicating that "windows is configuring Roxio NXT". I let it run its course until the progress bar fills, then another box pops up and states "Error 1706. no valid resource, the data you require may be on a disc, please insert disc." Does this sound like I have a bad install? I would really hate losing my project, however, I can redo it If I have to. Just hoping someone may have an idea that I can employ to get around this issue. Thank you for any helpful advice you may be able to provide. byrnedog

Link to comment
Share on other sites

Under - Tools - Options, try setting Render to Software.

 

If you don't see an improvement, delete your MOV files and try it (Just Don't SAVE the Project!!!)

 

If that doesn't work, reload and delete your MP4 files.

 

If that doesn't work ~ well you should get the idea by now ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...