Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 18 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Sign in to follow this  
Expressmass

Problems With Video, Audio And Preview Screen

Question

I recently bought a Roxio Game Capture HD Pro and during the setup i find numerous problems trying to set it up correctly, first of which is i had no audio playing through the TV and the capture software and the video on the capture software with all distorted and jumpy, so i changed a few settings and found that when i turned Display Discovery off the audio came through both the TV and capture software but all i see in the preview screen is just all black and all i can hear is just audio but i noticed that when i changed the screen resolution to 480p the audio and video was displaying on both devices but the quality is very poor, i also tried different HDMI ports and this makes no difference, i feel like i've hit a brick wall and can't do anything about it so if anybody can help that would be great, please and thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×