Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Rendering Problem


RLBreslin
 Share

Question

I've had my Roxio Game Capture HD Pro for a number on months and I've never had a problem with it at all, until recently. When I'm capturing video game footage, it seems to record it just fine. But when I enter the Edit & Share software and I export/render my video,for some reason its not exporting my video. Usually when I'm exporting it will display the game footage in the 'Preview' screen, but now all it is displaying is an 'Intel Core' image. Then once the video has apparently exporting I'm getting told that "Windows Media Player encountered a problem while playing the file".

 

Up until today, the Roxio Game Capture HD Pro has workded perfectly, but now I'm stuck and I dont know how to fix it. If someone could help me fix this problem I would be very grateful. If it helps, below are some images of what I get when I export and then try and play the video afterwards:

post-114188-0-48257700-1375461623_thumb.jpgpost-114188-0-02641000-1375461625_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I've had my Roxio Game Capture HD Pro for a number on months and I've never had a problem with it at all, until recently. When I'm capturing video game footage, it seems to record it just fine. But when I enter the Edit & Share software and I export/render my video,for some reason its not exporting my video. Usually when I'm exporting it will display the game footage in the 'Preview' screen, but now all it is displaying is an 'Intel Core' image. Then once the video has apparently exporting I'm getting told that "Windows Media Player encountered a problem while playing the file".

 

Up until today, the Roxio Game Capture HD Pro has workded perfectly, but now I'm stuck and I dont know how to fix it. If someone could help me fix this problem I would be very grateful. If it helps, below are some images of what I get when I export and then try and play the video afterwards:

post-114188-0-48257700-1375461623_thumb.jpgpost-114188-0-02641000-1375461625_thumb.jpg

 

Does the captured video play in the preview window? Does it play with a software player such as VLC?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...