Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 26 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
awoo87

EMC 9 Install

Question

Hi All

 

Just got the EMC 9 download over the weekend the install went well and everything that I've used so far works well. :):huh::D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Hi All

 

Just got the EMC 9 download over the weekend the install went well and everything that I've used so far works well. :):huh::D:D

Good to hear that! I had the same experience--successful installation and major apps I tried work well to date.

Edited by malatekid

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Finally some good news! :) Since this is a place for those having trouble, it's always good to get some good feedback once in awhile.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Good to hear that! I had the same experience--successful installation and major apps I tried work well to date.

 

What prior versions did you have on your computer? This is for awoo87 and Jeff.

Edited by Patty

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
What prior versions did you have on your computer? This is for awoo87 and Jeff.

I only have EMC7.5 installed prior to installing EMC9.

 

ummm Patty,it's Jess,but I'll bet he forgives you :)

Thanks, Terry. I surely "forgive" Betty, I mean Patty. :huh::D:D:D

 

Jess

Edited by malatekid

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
I only have EMC7.5 installed prior to installing EMC9.

 

 

Thanks, Terry. I surely "forgive" Betty, I mean Patty. :):huh::D:D

 

Jess

 

Did you leave EMC 7.5 on your computer. I may give it a go, tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Did you leave EMC 7.5 on your computer. I may give it a go, tomorrow.

Yes, it is the only version installed and in active use. I have EMC8 but due to some problems I had after trying it out for a while, I uninstalled it more than a month ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
I only have EMC7.5 installed prior to installing EMC9.

 

 

Thanks, Terry. I surely "forgive" Betty, I mean Patty. :D:D:D:D

 

Jess

 

Sorry Jess, I went back to look at a couple of your posts, but you weren't signing them anymore, I knew it was close (but no cigar), sorry. Besides, Betty, Patty or Mud whatever............. :D

 

ummm Patty,it's Jess,but I'll bet he forgives you :)

 

He did, nice guy that he is......but wait, maybe I was talking about someone else........hmmmmmm nah, just a little ole mistake. :D oops :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Sorry Jess, I went back to look at a couple of your posts, but you weren't signing them anymore, I knew it was close (but no cigar), sorry. Besides, Betty, Patty or Mud whatever............. :huh:

 

 

 

He did, nice guy that he is......but wait, maybe I was talking about someone else........hmmmmmm nah, just a little ole mistake. :D oops :)

Hi Patty,

 

Nice to hear from you! :D

 

Jess

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Hi Patty,

 

Nice to hear from you! :D

 

Jess

 

Been reading all your posts, :D I just haven't had an occasion to respond until lately. :) Hope your having a good Holiday week-end........stay safe. :D Of course if your spending time here, you will be safe :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Been reading all your posts, :D I just haven't had an occasion to respond until lately. :) Hope your having a good Holiday week-end........stay safe. :D Of course if your spending time here, you will be safe :huh:

Have a safe and enjoyable holiday weekend, too!

 

Jess

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
What prior versions did you have on your computer? This is for awoo87 and Jeff.

 

Hi Patty

Only EMC 8 suite with the deluxe upgrade. Tried 9 with 8 still installed just to see if they would play nice but i had no content for 9 ( eg. all the buttons in My DVD showed as a red circle with a line thru ) so i then uninstalled both and reinstalled 9. I'll put 8 on my other computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Hi Patty

Only EMC 8 suite with the deluxe upgrade. Tried 9 with 8 still installed just to see if they would play nice but i had no content for 9 ( eg. all the buttons in My DVD showed as a red circle with a line thru ) so i then uninstalled both and reinstalled 9. I'll put 8 on my other computer.

 

Good Idea, awoo87, it seems that many have had problems with 8 & 9 on the same computer. Not everyone, but some. I think your idea using them on separate computers will probably work better. Now if you had v7, it seems to play nice with that one. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×