Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Fury

Problems Livestreaming.

Question

So some months ago, I had this problem with this newer laptop I am using atm.

http://forums.suppor...-red-no-signal/

 

 

That problem arose because I was trying to figure out the problem behind why my stream pauses very very often when using this capture card on this laptop.

 

I was using a broken down dell with almost not even bare min req's to use the device and streaming 480p fine.

 

I try to stream on this laptop that has well over those req's and I cant even stream 240p

There are not many servers to connect to using the capture card, but I have tested putting the bitrate at only like 500 on 240 360 480 it still pauses.

I used to get 1500+ on some of these servers no problem now I can only get like 1100 on the two in texas and the others don't give me almost anything. I used to use the VA servers on the other laptop and it worked fine, now VA is giving me around 500.

 

( 2979041046.png )

 

(this laptop it refuses to work with)

 

System Model: HP Pavilion dv6 Notebook PC

BIOS: Default System BIOS

Processor: Intel® Core™2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz

Memory: 4096MB RAM

Available OS Memory: 2976MB RAM

Page File: 1520MB used, 4427MB available

Windows 7

DirectX Version: DirectX 11

 

Old old old laptop it will work with.

 

Inspiron 1525

Vista

only has a 1.86 GHz (2CPU)

2038 RAM

Direct X 11.

 

 

I use the recording feature fine when I actually record something.

I almost want to say it's a windows 7 problem or something but I don't get why it won't work.

Edited by Fury

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

In that one you never got it resolved :huh:

 

Assuming you have, HOW? :lol:

 

Normally in this case we would start with a Proper Repair but I am curious how you got it working?

 

Next thing would be what tweaks have you applied? Any overclocking? Any video chip "enhancements"?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

In that one you never got it resolved :huh:

 

Assuming you have, HOW? :lol:

 

Normally in this case we would start with a Proper Repair but I am curious how you got it working?

 

Next thing would be what tweaks have you applied? Any overclocking? Any video chip "enhancements"?

 

I can see and record all fine again, I am just back to square one where it refuses to stream without pausing no matter what quality setting and bitrate and server I choose. I believe that recording problem came up because I was re-installing the capture card and everything trying to fix this weird issue with streaming. I ended up just re-installing windows basically since I had nothing on this laptop yet other than windows updates and the capture card and software, then just made sure I installed it correctly, and I was able to record again.

 

I haven't applied any weird settings to the laptop or added anything to it.

 

It comes up like this now. xkki.png

Edited by Fury

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×