Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Huge Problem I Cant Seem To Fix.


Skrill3x24
 Share

Question

OK so when I record a video, its fine for about 10 seconds. Then the video starts to drop fps and look choppy, the audio is also ahead of it. For example if I shoot its about 3 seconds ahead of the video. I don' think its my specs as they are fairly decent enough to capture.

My specs are :

Athlon 64 X2 5600+ 2.9GHZ

Radeon HD 6570 1GB

4GB of RAM

40GB available free space

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The desktop I have now didn't have the parts it has now. It had athlon 64 x2 3800+, integrated graphics and 1gb of ram and it recorded just fine at 720p at 15000. I'm using the original hdmi cable I used when I tested the desktop back when it had the lower parts. So I guess my hdmi cable is the key to everything :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...