Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Works At First But Then...


Spindok712
 Share

Question

I have my Nintendo Wii setup to my SDTV with component cables going both ways.

the capture device is plugged into my laptop.

the drivers are all installed and updated.

 

I turn it on -- the wii shows up on my tv, it shows up on the display on the software...

but then my TV goes bonkers and starts flickering.

 

It doesnt show any sort of display of the game , just the menu of the TV saying (Component)

over and over again.

 

Why is this device making my tv go crazy ?

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I tried it on my friends TV - it worked perfectly !

 

but mine... not so much.

 

wii-component-tv works perfectly fine..

its just went the RGC gets involved it starts flickering....

 

If it works through the RGC on your friends TV then the issue is Your TV :huh:

 

Make absoulty sure that the Wii AND the TV are set to use Component! (if either is set to some "automatic" it won't work)

 

Does your TV have any other option for input?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...