Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

The Infamous 'no Signal Problem' (Roxio Game Cap Sd)


James.T.Kirk
 Share

Question

This is driving me absolutely insane, I've been all over YouTube and the net looking for solutions to my infuriating problem. It's all hooked up correctly, it's hardly rocket science but there is still 'no signal' in red on the software screen, it's making me wonder if there is a compatibility issue with Windows 7 which I'm using ? I tried all the different solutions being offered by people (which are many) to no avail. This is my last attemp to get the card working before I sell it on to some poor unsuspecting soul :D

 

Does anyone know how to fix this issue or do they know if there is an issue with Windows 7 ?

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm not sure whats causing the problem, But my problem is similar. Its not windows 7, i can assure you that though. I've used this software for months and its worke perfectly fine with my windows 7 operating system.

 

Similar problem? You said, in your other posts, that the software freezes when you start it. I don't see that listed in James T. Kirk's post.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...