Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Getting Ie Script Error, And Roxio_Central33.exe App Closes


FFB-PCsupport
 Share

Question

Hello,

 

We have several users that are having the same problem and started a couple weeks go.

 

When you launch Roxio Creator Basic v9, you get the script error with a yes/no box. If I click yes or no, the box goes away and I and continue on normaly.

 

Two others do that and then get a Roxio_central33.exe app crash.

 

It also appears the script is trying to load a advertisement popup which is blocked, or maybe a website that is not there any longer.

 

Has anyone experienced these issues?

 

Thanks,

Philip

 

post-116374-0-80186700-1386352873_thumb.jpgpost-116374-0-58054500-1386352887_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello,

 

I don't have a tools->preferences.

 

We have it doing the same thing on Windows 7, and Windows XP.

 

Some get the script error and you can click yes or no and continue to burn media, but on a Windows 7 and Windows XP we get a app crash after that.

 

Windows 7 PC's have IE9, and Windows XP has IE8.

 

We uninstalled on a Windows 7 and put Roxio creator business hd and it works fine.

 

Thanks for the ideas.

 

Philip

post-116374-0-20571700-1386358954_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hello,

 

General tab says check for updates, turned it off (no updates available then I checked before), and Internet tab only is for downloading info/artists for music and such.

 

Roxio Creator Basic v9 has worked fine on Windows 7 for couple years. Could be something with our network firewall/content filter. They are checking that but nothing being blocked.

 

I have a newer version I will install on the other system having problems.

 

Philip

post-116374-0-28540300-1386361050_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hello,

 

We have several users that are having the same problem and started a couple weeks go.

 

When you launch Roxio Creator Basic v9, you get the script error with a yes/no box. If I click yes or no, the box goes away and I and continue on normaly.

 

Hi Philip,

 

If you look at that Welcome error box you'll see it's actually reporting a script syntax error.

The script sends you to the welcome page at http://roxiocentral.roxio.com/enu/emc/V09_rox/welcome.html, and then feeds the page some parameters identifying your product.

 

I think they've changed the page over the past few weeks cutting out old code, and now it considers the parameter feed for your old product a syntax error. I would ignore it.

 

I can't help with the App Crash, since my EMC 9 Suite is still working fine on Windows 7 once I uninstalled Drag-2-Disc to stop its DLA driver conflict.

 

Regards,

Brendon

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...