Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 12 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
antonta

Preview Problem

Question

The worst preview problem with my NXT2 videowave that never happened older RC2009 or 2011 version. I tried to insert 16 m2ts HD video files (8.7GB) taken from Sony HDR-SR11 Handycam, totally 1hr/12 mnt duration in production editor timeline created. But unfortunately, when the play button in preview screen clicked, the movie clip disappear replaced by blank black picture with no sound, then stop working at 1.14sec, then finally videowave hang, not responding).

 

I have tried using mpeg video clips with the same result. All 2011 deinstallation/NXT2 installation process has been done without any error. Pls pls pls anybody can help me?

DxDiag.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Start with a proper repair:

 

 

First thing to do is to turn off your Anti Virus, Firewalls, Registry Cleaners, etc.

 

Insert your Roxio Disc.

 

Be sure you accept the offer to Check for Updates (this is for Roxio, not Windows)

 

When you reach the screen where
Repair
is offered, choose that!

 

When the Repair competes, turn your AV & Firewall back on and reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You have 5 hard drives; where are you working from and where are you saving the project?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Jim/sknis,... deinstallation 2011 then install NXT2 (download version) through win control panel/program with all AV/FW on, without any error...... yes i have 5 HD, C: for NXT2 & temp, and E: for my project, and both of them has plenty of free space.

 

anyway, i ll check as advice,, thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Jim... i have tried as per your advice, with same result... blank preview no sound at all, the only different is now the process stop and hang at 1.15 sec ;-(( i am really getting frustrated...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes it is frustrating when you stop and realize that NXT has been out for a year, NXT 2 for 4+ months and NO ONE has ever found a bug in it that would cause these results :huh:

 

So the problem IS in your PC or your install.

 

Do the repair again, it can take 3 times to get it right.

 

If you want us to look at one of your files, do a 5 second capture and post it on a web sharing site, like UpForDown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×