Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 20 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Sign in to follow this  
Cliosull

Won't Work

Question

I have now installed this programme on two computers - both attempts have been unsuccessful.

 

The first - a Dell Vostro with Windows XP. On this, I can see the video that I wish to capture but unfortunately the Roxio window is the wrong size and won't show the record button. When I try to rectify this, the programme freezes completely and nothing at all will restart the programme - or the computer - necessitating a complete reboot. I have tried to uninstall and reinstall the programme, restart the computer and also run the repair function more than once.

 

The second - a Dell Inspiron running on Windows Vista. On this computer, the Roxio window is the correct size and I can see the record button but it says that there is no video imput - despite it being the same connection and vhs player used. When I exit from the programme, a warning notice appears saying that the programme has stopped working. Again, I have unistalled and reinstalled and run the repair and restarted the computer. Nothing seems to work.

 

I'm looking for help.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I have now installed this programme on two computers - both attempts have been unsuccessful.

 

The first - a Dell Vostro with Windows XP. On this, I can see the video that I wish to capture but unfortunately the Roxio window is the wrong size and won't show the record button. When I try to rectify this, the programme freezes completely and nothing at all will restart the programme - or the computer - necessitating a complete reboot. I have tried to uninstall and reinstall the programme, restart the computer and also run the repair function more than once.

 

The second - a Dell Inspiron running on Windows Vista. On this computer, the Roxio window is the correct size and I can see the record button but it says that there is no video imput - despite it being the same connection and vhs player used. When I exit from the programme, a warning notice appears saying that the programme has stopped working. Again, I have unistalled and reinstalled and run the repair and restarted the computer. Nothing seems to work.

 

I'm looking for help.

 

Thanks

 

On the XP computer, change your DPI Settings to 96 DPI, and see if that makes a difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks for the advice. I can see the screen correctly now. ... It's still freezing though...the whole computer completely freezes.??

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Are you using a SCART adapter? If so, you may have the wrong one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I would not think the SCART Adapter would cause the Program to freeze... but you never know :lol:

 

Check into that and try a proper repair as well:

 

First thing to do is to turn off your Anti Virus, Firewalls, Registry Cleaners, etc.

 

Unplug your Roxio Capture Device and put it aside until you are completely finished.

 

Now insert your Roxio Disc.

 

Be sure you accept the offer to Check for Updates (this is for Roxio, not Windows)

 

When you reach the screen where
Repair
is offered, choose that!

 

When the Repair competes, turn your AV & Firewall back on and reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×