Jump to content
  • 0
zamzd

Lose Audio Part Way Through Burning A Dvd

Question

I captured a video 25 minutes in length. I edited it with Advanced edit. i used the split function to delete sections of the timeline. I inserted a color panel and added text at the beginning and at the end of the clip. When finished I saved it everything looking good. I went to Burn and selected create an ISO file. When finished I went to burn disc image selecting the ISO file previously created. Completed successfully no issues. Then went to play the DVD on a DVD player connected to my TV. It played fine until about half way through the audio stopped for the remainder of the video.

 

Then i decided to burn again directly to the disc rather from the ISO file. Same result

 

Then I went back to the timeline and removed the segment just where the audio stops, thinking that maybe there was a hidden mark or something that I had done inadvertently. Then I burned another disc. On playback of this disc the audio again stops at the end of the same segment as on the previous attempt.

 

The audio plays well from the timeline,

 

What is going on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Start with a new project add your 25 minute captured file. Do nothing with it then send it to MY DVD and burn it to a DVD folder set on your hard drive at best quality. Now use a DVD player software and view it, does the audio stop? If not it's something you did editing in Videowave.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×